Nieuwe Zin

Referenties

Studiekeuze

Susanna (16, middelbare scholier); stond voor de opgave een passende studie te kiezen.
“Voor het begeleidingstraject van Bram van NieuweZin had ik al een studie in gedachten. Ik richtte mij compleet daarop. Ik voelde me echter onzeker over mijn keuze en daarom kreeg ik begeleiding van Bram bij mijn studiekeuze.”

“Op een originele manier heeft hij, na zorgvuldig onderzoek, een Motivatieprofiel® van mij gemaakt. Daaruit bleek dat de studie die ik in gedachten had totaal niet aansloot bij mijn natuurlijke motivatie. Dankzij de studiekeuzebegeleiding heb ik nu een studie kunnen kiezen waar ik voor 100% achter sta!”

Eveline (21, hbo-student); zat niet op haar plek in haar huidige studie.

Bram heeft mij begeleid aan de hand van een loopbaanbegeleidingstraject. Door dit traject heb ik beter inzicht in mijn motivatieprofiel en mijn vaardigheden, waardoor ik een weloverwogen studiekeuze heb kunnen maken en veel meer voldoening uit mijn studie en uiteindelijke werk kan gaan halen. Bram is heel open in zijn gesprekken en helpt je om eigenschappen van jezelf te achterhalen die je zelf misschien nog niet ziet.richtingaanwijzer

Pijlen op de weg

Loopbaanbegeleiding & Outplacement

Marleen (47, docent); wilde de verbinding met haar oorspronkelijke kwaliteiten (her-)ontdekken om zo beter tot haar recht te kunnen komen.

"Ik heb inzicht gekregen in waar ik in mijn werk eigenlijk regelmatig op 'leegloop' en waar ik juist energie van krijg. Mijn innerlijke drijfveer, die er van oorsprong in zit, zonder dat ie van buitenaf beïnvloed is, dié heb dankzij dit traject weer teruggevonden."

"Een traject wat dieper gaat dan andere vormen van loopbaanbegeleiding, omdat het verder kijkt dan goede eigenschappen en valkuilen. Het verhalende aspect zorgde er, net als de uiteindelijke begeleiding, voor dat ik die diepere laag in mezelf wist aan te boren. Het is me, vanuit de conceptuele aanpak, helder geworden welke weg ik in wil slaan."

Maarten (45, groepsbegeleider); wist niet zeker of een studie wel een zinvolle aanvulling kon geven op zijn huidige baan.

“Bram heeft mij, als adviseur van NieuweZin, met behulp van de SIMA®-motivatie-analyse, een goede duw in de juiste richting gegeven. Het is voor mij heel verhelderend dat ik nu inzicht in mijn eigen motivatiepatroon heb.”


“Ik weet nu bijvoorbeeld dat het niet bij me past om een meerjarige opleiding te gaan volgen. Dit geeft me veel rust. Ik had daar twijfels over. Mijn twijfel is omgezet in zekerheid dat ik op een andere manier kennis het beste kan gaan opdoen.”Huiswerkbegeleiding en Studievaardigheden

Andrea (14, gymnasiast); had ondersteuning nodig bij het leren leren:


“Mede door mijn manier van leren, haalde ik slechte cijfers op bepaalde vakken. Door de huiswerkbegeleiding van NieuweZin begon ik op een andere manier naar mijn lesstof te kijken.”

“Ik heb geleerd hoe ik op een efficiënte manier samenvattingen en mindmaps kan maken, maar ook hoe ik het leren zo comfortabel mogelijk kan maken. Sindsdien gaat het leren mij een stuk makkelijker af en zijn mijn cijfers ook veel hoger!”


Studerende jongedame

mond

Wat anderen zeggen

“Vaardig- Betrokken- Stimulerend- Warm- Oprecht geïnteresseerd”

“In staat om tot de kern van de zaak te komen én dit helder bespreekbaar te maken”

“Hij adviseert me vooral door de vragen die hij stelt en juist níet door zoveel te adviseren”

“Bram is in staat mensen vrij snel in te schatten op hun kwaliteiten en gevoeligheden waardoor hij een passende begeleidingsstijl weet te treffen”

“Echt een begeleider die uitgaat van mogelijkheden. Hij geeft je vertrouwen in eigen kunnen”

“Een coach die moeilijke thema's en patronen in gedrag niet uit de weg gaat. Hij is eerlijk en waar nodig direct, vaak met heerlijke humor (makkelijker kunnen we het niet maken, wel leuker!).  • Stippel je graag zelf je carrière uit, maar heb je daar wat hulp bij nodig?
  • Ik vertel je niet wat je móet doen, maar ik help je bij het maken van je éigen keuzes.
  • Ik breng namelijk in kaart wanneer jij 'op je best' bent, zodat jij zélf je carrière beter richting kunt geven.

Michel

"Bram heeft me echt aan het denken gezet, maar belangrijker nog; hij heeft me geleerd om 'out of the box' te denken. Ik zat behoorlijk vast in bepaalde patronen, maar door zijn manier van vragen, door zijn timing én door zijn aandacht voor jou als persoon, lijkt hij goed aan te kunnen sluiten bij wat nodig is op een bepaald moment. Dat was tenminste bij mij het geval. Van hem heb ik geleerd dat 'inzicht zonder actie' tot een vorm van 'verstarring' leidt. Samen met hem ben ik weer in beweging gekomen, weet ik weer welke koers ik moet, maar vooral wíl varen."

Meer weten over Werkwijze & Kosten? Interesse? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Je kunt mailen naar NieuweZin via info@nieuwezin.nl of bellen +31 648625913

© 2016 - 2017 | Alle rechten voorbehouden aan NieuweZin te Dalfsen