Nieuwe Zin

Tarieven

Begeleiden is maatwerk, omdat de begeleidingsbehoeften en keuzevragen van persoon tot persoon kunnen verschillen. Dat geldt dan uiteraard ook voor de tarieven per te leveren dienst. Bovendien maakt het, zeker waar het om loopbaan- en outplacementtrajecten gaat, nogal een verschil of je werkgever een bijdrage levert. Particuliere prijzen verschillen dan ook van commerciële prijzen. De prijzen zoals hieronder vermeld zijn indicatief, zodat je een beeld krijgt van de kosten.

Een begeleidingstraject opstarten vraagt echter om wederzijds vertrouwen én afstemming. Je mag ervan uit gaan dat ik altijd een passende offerte opmaak voor de door mij te leveren dienst.


Loopbaanbegeleiding

Regulier tarief (BEDRIJVEN) : € 1.250, -- exclusief BTW.*
Particulier tarief: € 850, -- exclusief BTW.*

Het tarief is op basis van 6 gesprekken exclusief het kennismakingsgesprek. Het kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend.
Het tarief voor een eventuele rapportage bedraagt € 95, -- exclusief BTW.

  • De intensiteit, frequentie, duur en hoeveelheid begeleiding is uiteraard afhankelijk van de vraagstelling en het bijbehorende actieplan.
  • Bij een dergelijk loopbaantraject is het SIMA -traject (Systematische Individuele Motivatie Analyse) niet inbegrepen.

Interesse?

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kunt mailen naar NieuweZin via info@nieuwezin.nl of bellen +31 648625913© 2016 - 2017 | Alle rechten voorbehouden aan NieuweZin te Dalfsen