Nieuwe Zin

Huiswerkbegeleiding

Leer slimmer! Win tijd!


Uit mijn jarenlange ervaring als docent en lerarenopleider weet ik dat veel scholieren weleens te maken hebben met een periode waarin het ‘niet zo lekker’ loopt op school. De ‘zin’ in school kan dan snel verdwijnen.

Veel leerlingen hebben in tijden waarin vele afleidingen op de loer liggen moeite om prioriteiten te stellen. Met name het zelfstandig plannen en leren studeren is moeilijk. Tijd vrij maken voor huiswerk is dan ook niet altijd makkelijk voor jongeren.

Voor ouders kan de begeleiding van hun kind eveneens lastig zijn. Zij hebben niet altijd de mogelijkheden om hen elke dag met het maken en leren van hun huiswerk te helpen.
Studerend meisje

Jone dame

In dit soort situaties kan huiswerkbegeleiding & studietraining uitkomst bieden.


NieuweZin biedt deskundige en op maat gesneden huiswerkbegeleiding in Dalfsen en omgeving aan. De aanpak wordt op jou afgestemd. Iedere jongere is anders en heeft zijn eigen vragen en specifieke behoeften.

NieuweZin onderzoekt eerst jouw ondersteuningsbehoefte en komt vervolgens (in samenspraak met jou en je ouders) tot een passend plan van aanpak.

Er wordt met name aandacht besteed aan:

  • Hulp bij het plannen van het huiswerk.
  • Het aanleren van studievaardigheden.
  • Tips om efficiënter te werken en toetsen op een goede manier te leren.
  • Gemotiveerd leren.
  • Het aanpakken van studiefaalangst.
  • Ondersteuning bij het maken van werkstukken/dossiers/scripties.

Het resultaat:


Meer vertrouwen in eigen kunnen.

Een efficiëntere manier van werken.

Toegenomen motivatie.

Meer verantwoordelijkheid voor het eigen leerproces.
Jonge man
  • Kom verder! Met huiswerkbegeleiding van NieuweZin!
  • Huiswerkbegeleiding: een goeie investering voor de toekomst!
  • Met persoonlijke aandacht je schoolprestaties verbeteren.
Andrea

“Mede door mijn manier van leren, haalde ik slechte cijfers op bepaalde vakken. Door de huiswerkbegeleiding van NieuweZin begon ik op een andere manier naar mijn lesstof te kijken.”
“Ik heb geleerd hoe ik op een efficiënte manier samenvattingen en mindmaps kan maken, maar ook hoe ik het leren zo comfortabel mogelijk kan maken. Sindsdien gaat het leren mij een stuk makkelijker af en zijn mijn cijfers ook veel hoger!”

Huiswerkbegeleiding van NieuweZin helpt scholieren en studenten met veel persoonlijke aandacht hun prestaties op school te verbeteren.

Heb jij ondersteuning nodig bij het maken van je huiswerk? Neem dan (evt. in overleg met je ouders) contact op voor een gratis kennismakingsgesprek. Je kunt mailen naar NieuweZin via info@nieuwezin.nl of bellen +31 648625913

© 2016 - 2017 | Alle rechten voorbehouden aan NieuweZin te Dalfsen